leututognabarlilittmortpertietopfirs.co

apologise, but you could not paint little..

Category: Alternative

5 Comments

 1. Gashicage Reply

  Откако полициските служби не успеаја да го лоцираат и пронајдат во неговиот роден град Штип избеганиот убиец на Мартин Нешковски, после неговото невраќање во затворот во Идризово, судот бара да биде распишана.

 2. Kagazshura Reply

  Механичка тромбектомија кај годишен пациент, кој доживеал мозочен удар во текот на вчерашниот ден првпат е извршена во Македонија. Станува збор за многу сериозен и сложен зафат на мозокот, каде се случил ударот.

 3. Akinozuru Reply

  Љубев со целиот разум и целото срце без штедење. Кој би рекол дека тој ќе биде момче тогаш, а сега веќе израснат во маж кому тогаш многу му верував, му се доверував, поминував со него пријатни моменти, дури и многу.

 4. Dit Reply

  Синоќа ненадејно почина доајенот на македонското музичко новинарство Димитар Чемков-Циме. Роден е на 2-ри февруари та година. 37 години како музички новинар и уредник беше дел од музичката реда.

 5. Kabar Reply

  Тука е и нашиот познат писател, јавен деец и револуционер Натанаил, роден во скопското село Кучевиште, кој во септември година е ракоположен за прв егзархиски митрополит во Охрид.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *